Bios-Mill Bonds

BMB on pelletin sideaine, jolla on erinomaiset tartunta- ja laajentumisominaisuudet. Tämä tuote on suunniteltu korkea laatuiseksi, luonnolliseksi sideaineeksi ja voiteluaineeksi pelleteille, muruille, kuutioille, kantalohkoille jne.

BMB auttaa vähentämään rikkoutumista ja auttaa naudan, vesiviljelyn, siipikarjan, sikojen ja lemmikkieläinten rehujen mekaanisessa käsittelyssä.

BMB:n avulla sinun ei enää tarvitse käyttää epämiellyttäviä ja vaikeasti käsiteltäviä kemiallisia sideaineita, joita myydään sivutuotteina rehu- ja elintarviketeollisuudelle. Sinulla on innovatiivinen, parempi ratkaisu, joka on testattu ja todettu toimivaksi: BMB (Bios Mill Bonds)

Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Korkea laatu

BMB on täysin luonnon mukainen, laadukas ja toimiva sideaine. BMB varmistaa pellettien laadun säilymisen tuotantovaiheessa sekä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Täysin luonnonmukainen

BMB:ssä ei ole lisättyjä kemikaaleja - tuotamme turvallista ja maukasta sideainetta kaikille eläimille, siipikarjalle, sioille ja vesiviljelylle.

Erittäin maukkaita

BMB on kaikkein maukkain ja hyväksyttävin sideaine kaikille eläimille verrattuna moniin ligniinipohjaisiin sideaineisiin, jotka sisältävät karvaita, monille eläimille erittäin epämiellyttäviä kemikaaleja.

Matalat sisällyttämisasteet ja joustavuus

BMB on matalan annostuksen sideaine, joka lisätään tyypillisesti annokseen 1,5 kg / tonni. BMB tarjoaa ravitsemusterapeutille mahdollisuuden optimoida rehun koostumusta vapauttamalla tilaa halvemmille raaka-aineille, joilla on ravintoarvoa. Nämä alhaiset tasot pienentävät annoskustannuksia ja mahdollistavat enemmän joustavuutta annostelussa. Tämä minimoi myös annoksen ravinnon ja ravinteiden laimentumisen. 

BMB sisältää korkealaatuista mineraalisideainetta, jossa on luonnollisia viskositeettia lisääviä aineita.

Turvallinen, vapaasti virtaava ja helppo käsitellä

Miksi altistaa tehtaan työntekijät pölyisille ja vaikeasti käsiteltäville pelletin sideaineille, kun on olemassa uusia parannettuja vaihtoehtoja? BMB on turvallinen, virtaa ja  helposti käsiteltävä - ilman mitään vastenmielisiä hajuja, jotka liittyvät moniin muihin sideaineisiin.

  • Turvallinen ja luonnollinen     
  • Lisäarvotuote     
  • Vapaasti virtaava BMB (Bios Mill Bonds) on täydellinen ratkaisu     
  • Korkea laatu     
  • Tarjoaa ravitsemusta

Bios huolehtii maatilojen ja tuotantoeläinten terveydestä ja hyvinvoinnista, BMB on sitoutunut tarjoamaan teknisiä ja ravitsemuksellisia palveluja sekä auttamaan asiakkaitamme valmistamaan laadukkaita ja turvallisia lopputuotteita. 

BMB sisältää korkealaatuisia sitovia mineraaleja, joissa on luonnollisia viskositeettia lisääviä aineita.

BMB:n annostelu

1,5 kg - 3 kg / tonni rehua 

Alueellisten vaihtelujen, kuten ainesosien, raekokojen, höyryn, lämpötilan ja tuotantokäytäntöjen takia BMB:n optimoidut annostustasot on selvitettä testaamalla.


Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse: info@biosagri.com 

Voit myös ottaa yhteyttä myyntiosastoomme osoitteessa: sales@biosagri.com