BiosAgri AquaMin

BiosAgri AquaMin on täydellinen välttämättömillä vitamiineilla ja aminohapoilla rikastettu kivennäisrehun lisäaine, joka on tarkoitettu katkarapujen ja kalojen optimaaliseen tuotantoon.

Edut

  • BiosAgri AquaMin auttaa säilyttämään osmoottisen tasapainon katkarapuissa ja kaloissa.
  • BiosAgri AquaMin auttaa kehittämään luurakenteita. Biosmin Mix Aquan mineraalit tukevat biologisia elämänprosesseja ja entsyymituotantoa katkarapuissa ja kaloissa.
  • BiosAgri AquaMin tarjoaa täydellisen kalsiumin, fosforin ja magnesiumin assimilaation, mikä johtaa terveeseen luun ja kuoren muodostumiseen, lihasten tonisuuteen ja kollageenin muodostumiseen.
  • BiosAgri AquaMin sisältää elektrolyyttejä (kaliumia ja natriumia), jotka ovat välttämättömiä osmoregulaatiolle ja ravinteiden siirtymiselle soluihin, mikä johtaa katkarapujen ja kalojen terveeseen kasvuun ja kehitykseen.
  • BiosAgri AquaMin sisältää mikro-mineraaleja, kuten mangaania, kuparia, kobolttia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä, jotka ovat välttämättömiä veren muodostumiselle, entsyymireaktioille suolistossa, kehon soluille ja kuoren kehitykselle.
  • BiosAgri AquaMin sisältää välttämättömiä aminohappoja (lysiini ja metioniini) proteiinisynteesille, mikä johtaa hyvään lihan laatuun. Biosmin Mix Aqua tarjoaa välttämättömiä vitamiineja vesiviljelyn terveelliseen kasvuun ja ylläpitoon.
Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Koostumus

Makromineraalit
Mikromineraalit
Vitamiinit
Probiootit
Aminohapot
Kalsium Mangaani C-vitamiini Maitohappobakteeri DL-metiooni
Fosfori Kupari B12-vitamiini   L-lysiini
Kalium Koboltti D-vitamiini    
Magnesium Rauta E-vitamiini    
Natrium Sinkki A-vitamiini    
Kloridi Seleeni      
BiosAgri_AquaMin___logo

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse: info@biosagri.com 

Voit myös ottaa yhteyttä myyntiosastoomme osoitteessa: sales@biosagri.com