BiosAgri AquaMin Gold

BiosAgri AquaMin Gold on täydellinen välttämättömillä vitamiineilla ja aminohapoilla rikastettu kivennäisrehun lisäaine, joka on tarkoitettu katkarapujen ja kalojen optimaaliseen tuotantoon.

Edut

  • BiosAgri AquaMin Gold auttaa säilyttämään osmoottisen tasapainon katkarapuissa ja kaloissa.
  • BiosAgri AquaMin Gold auttaa kehittämään luurakenteita. Biosmin Mix Aqua Goldin mineraalit tukevat biologisia elämänprosesseja ja entsyymituotantoa katkarapuissa ja kaloissa.
  • BiosAgri AquaMin Gold tarjoaa täydellisen kalsiumin, fosforin ja magnesiumin assimilaation, mikä johtaa terveeseen luun ja kuoren muodostumiseen, lihasten tonisuuteen ja kollageenin muodostumiseen.
  • BiosAgri AquaMin Gold sisältää elektrolyyttejä (kaliumia ja natriumia), jotka ovat välttämättömiä osmoregulaatiolle ja ravinteiden siirtymiselle soluihin, mikä johtaa katkarapujen ja kalojen terveeseen kasvuun ja kehitykseen.
  • BiosAgri AquaMin Gold sisältää mikro-mineraaleja, kuten mangaania, kuparia, kobolttia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä, jotka ovat välttämättömiä veren muodostumiselle, entsyymireaktioille suolistossa, kehon soluille ja kuoren kehitykselle.
  • BiosAgri AquaMin Gold sisältää välttämättömiä aminohappoja (lysiini ja metioniini) proteiinisynteesille, mikä johtaa hyvään lihan laatuun. Biosmin Mix Aqua Gold tarjoaa välttämättömiä vitamiineja vesiviljelyn terveelliseen kasvuun ja ylläpitoon.
Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Koostumus

Makromineraalit
Mikromineraalit
Vitamiinit
Probiootit
Aminohapot
Entsyymit
Kalsium Mangaani C-vitamiini Maitohappobakteeri DL-metiooni Ksylanaasi
Fosfori Kupari B12-vitamiini   L-lysiini 1-3, 1-4 Beta-glukanaasi
Kalium Koboltti D-vitamiini     Proteaasi
Magnesium Rauta E-vitamiini      
Natrium Sinkki A-vitamiini      
Kloridi Seleeni        
BiosAgri_AquaMin_Gold___logo

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse: info@biosagri.com

Voit myös ottaa yhteyttä myyntiosastoomme osoitteessa: sales@biosagri.com