Biosoftt Plant

Nykypäivän ilmapiirissä elintarviketurvallisuus on suuri huolenaihe ja uhka. Pienimmilläkin virheillä voi olla tuhoisia seurauksia yrityksellesi.

Elintarvikkeiden turvallisuus ja hygienia ovat liian tärkeitä asioita jätettäväksi sattuman varaan. Mahdolliset ongelmat prosesseissa täytyy tunnistaa etukäteen. Kun elintarvike- tai hygieniaongelma havaitaan, saattaa olla jo liian myöhäistä.

On välttämätöntä huolehtia elintarvike- ja juomateollisuuden hygieniasta. Biosidien valinta on tärkeä päätös, koska biosidit vaikuttavat tuotteen laatuun, sen käyttöikään ja tuotteiden käyttäjien tyytyväisyyteen.

Innovaatiomme koostuvat korkealaatuisista ratkaisuista, jotka on suunniteltu huomioiden vaatimukset paremmasta puhtaudesta, erinomaisesta hygieniasta, pienemmästä määrästä käytettyjä kemikaaleja, pienemmästä veden ja energian kulutuksesta sekä jatkuvasta tuotantolaitoksesi tuottavuuden kasvusta.

Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

"Kehittämämme teknologia merkitsee, että tulevaisuuden puhdistusominaisuudet ovat käytettävissäsi jo tänään". Tuotteemme auttavat sinua pysymään askeleen edellä kilpailussa ja varmistamaan, että noudatat elintarvikkeiden turvallisuus- ja ympäristömääräyksiä.

BIOSOFTT PLANT on ympäristöystävällinen, laaja spektrinen, biohajoava, myrkytön hygienia- ja bakteereja tuhoava nestemäinen desifiontiaine, joka soveltuu erinomaisesti elintarvike- ja juomateollisuudelle. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat värittömyys, hajuttomuus ja mauttomuus. Biosoftt Plant:lla on epäspesifinen toimintatapa, mikä tarkoittaa, että bakteerien vastustuskykyä ei voi esiintyä.

BIOSOFTT PLANT on erittäin tehokas ja taloudellinen työkalu, joka auttaa pitämään tuotteen laadun tasaisesti korkeana, ja säästää sinua saastuneen tuotannon riskeistä ja hukkaan menneiden raaka-aineiden kustannuksista taaten samalla tuotemerkkisi eheyden.

Sovellusalueet:

Ruoka juomat_biosoftt tehdas sisältö
  • Säiliöiden hygienia
  • Ilman puhtaus / bakteerien tuhoamien
  • Pintojen ja välineiden hygienia
  • Koneiden ja laitteiden hygienia
  • Vihannesten / hedelmien pesu
  • Lihan ja kalan puhdistus
  • Käsihygienia
  • Pullojen / tölkkien jne hygienia

Edut

  • Ei huuhtelutarvetta
  • Ei aiheuta muutosta pH:ssa, värissä tai ruuan maussa
  • Ei vaikusta lihan tai kalan makuun ja rakenteeseen
  • Säilyttää tehokkuutensa kovissakin lämpötiloissa