Biosoftt Teat Dip and Spray

Biosoftt Teat Dip and Spray on ei-ärsyttävä erittäin turvallinen uuden sukupolven erinomainen bakteri-, virus- ja sienihygieniatuote karja- ja meijeritoiminnassa. Soveltuu ennen ja jälkeen lypsyä utareiden kasteluun ja ruiskuttamiseen, antaen lehmälle suojan lypsyjen välillä.

Lehmien utareiden hygienia

Utareiden upottamista tai ruiskuttamista välittömästi lypsämisen jälkeen on harjoitettu vuosia.

Lypsyn jälkeisen upottamisen tavoitteena on poistaa mahdolliset tarttuvat mastiittia aiheuttavat taudinaiheuttajat, jotka saattavat olla kerrostuneet nisän pinnalle - mukaan lukien kaikki juuri avatun nisäkanavan sisäpuolella olevat - jotka siirrtyisivät lypsämisen aikana tartunnan saaneista maidonjäännöksistä, ennen kuin niillä on mahdollisuus kolonisoida ja tartuttaa nisä.

Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Lehmän nisät hygienisoidaan Biosoftt-liuoksella (Teat Dip and Spray) jokaisen lypsyn jälkeen tai kerran päivässä ei-imettävillä lehmillä. Hygienia joko puhtaalla Biosoftt-liuoksella vedessä tai Biosoftt-pohjaisen seoksen kanssa. Biosoftt tappaa myös bakteereita, jotka esiintyvät nisien haavaumilla, edistämällä nopeampaa paranemista.

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää upottaa tai suihkuttaa välittömästi klusteriyksikön poistamisen jälkeen, ennen kuin nisäkanavan sulkijalihaksen sulkeutuminen alkaa ja ennen kuin mikään bakteeri voi keräytyä ja lisääntyä.

Kokonaistuloksen parantamiseksi ja kontaminaatioriskin minimoimiseksi lypsylaitteet tulisi myös hygienisoida Biosofttilla, ja viljelijän tulisi lehmää käsitellessään myös puhdistaa kätensä kastamalla ne 1% Biosoftt-liuokseen.

Mastiitin ehkäisy ja valvonta Biosofttilla

Menettely on seuraava:

  • Pese utareet ja kuivaa     
  • Esipuhdista Biosofttilla 30 sekuntia, joka tappaa bakteerit utareista.     
  • Kuivat utareet.     
  • Hävitä ensimmäinen osa maitoa, jossa on korkein bakteerien määrä.     
  • Tarkista ja tallenna epänormaali maito.     
  • Lypsä Bisofttilla pestyllä lypsykoneeella / käsin      
  • Poista yksiköt lypsyn päätyttyä