Biofarm Ace

Viime vuosina sian- ja siipikarjan tuottajat ovat osoittaneet kiinnostusta olla ruokkimatta tuotantoeläimiä soijapavuilla. Tämän suuntauksen taustalla on erilaisia syitä, mutta useimmilla tuottajilla on terveydellisiä huolenaiheita, jotka koskevat sekä lintuja että ihmisiä, jotka syövät soijalla tuotetuista linnuista tuotettua lihaa ja munia. Lisäksi on huoli siitä, että useimmat Yhdysvalloissa tuotetut soijatuotteet ovat geneettisesti muunneltuja (GMO); soija on usein manipuloitu geneettisesti siten, että se on resistentti Roundupille, joka on laajalti käytetty rikkakasvien torjunta-aine. Ja lopuksi monet ovat huolissaan siitä, että soijaa ei kasvateta paikallisesti, suurin osa kasvaa keskilännessä ja kuljetetaan luoteis-Amerikkan rautateillä, joka aiheuttaa saastumista.

Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Soijaviljelyn laajentuminen on tapahtunut lähes yksinomaan Etelä-Amerikassa. Vaikka soijatuotanto on tuottanut huomattavia tuloja tuottajille, kauppiaille ja kansallisille talouksille, se aiheuttaa myös vakavia ympäristö- ja sosiaalisia vaikutuksia. Näitä ovat metsien hävittäminen, eroosio ja maaperän huonontuminen, maan konfliktit ja ihmisoikeusloukkaukset, orjuus, vähentyneet työllistymismahdollisuudet, ruokaturva, monet terveysongelmat ja torjunta-aineiden ja nitraattien huuhtoutumisen aiheuttama saastuminen.

Alankomaat on maailman toiseksi suurin soijan maahantuoja. DSC (Dutch Soy Coalition) pyrkii vähentämään soijan tuotantoon, jalostukseen ja kulutukseen liittyviä kielteisiä sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia. DSC pyrkii aktiivisesti kolmeen tavoitteeseen: vastuullinen soijatuotanto, kulutuksen vähentäminen ja soijan korvaaminen eläinten rehuissa.

Sian ja siipikarjan ruokinta riippuu voimakkaasti soijasta ainesosana. Toisin kuin märehtijät, jotka voivat menestyä rehulla, siat ja siipikarja tarvitsevat tasapainoista ruokavaliota. Siksi näissä ruokavalioissa on oltava asianmukaiset ainesosat tuottaville sioille ja kanoille.

Biofarm Ace on proteiinilisä, jolla on hyvä aminohappoprofiili ja jota voidaan pitää soijan korvikkeena.

Bioform Acen ominaisuudet

  • Biofarm Ace on perustettu korkeaksi proteiini- ja energialähteeksi.     
  • Vaihtoehto kalliille ja harvinaiselle laadukkaalle soijapavulle.     
  • Rehun turvallisuus ja suorituskyky on parempi kuin eläin- tai soijaproteiinilla.     
  • Vaihtoehto geenimanipuloidulle soijaproteiinille.     
  • Ei sisällä bakteeri-infektioita (esim. Salmonella)     
  • 50% - 100% korvattuvuus ruokavalion ja tarpeiden perusteella.     
  • Ei sisällä eläinten gelatiinijohdannaisia.     
  • Taloudellinen työkalu absorboimaan jatkuvasti nousevat syöttökustannukset.     
  • Ei hintavaihteluja.