Biosoftt maataloudelle

Biosoftt maatalous sisältö 1

Biosoftt Agriculture on turvallinen, biohajoava monipuolinen hygieniatuote, jota voidaan käyttää vesivarastojen, prosessiveden, hedelmien, vihannesten ja kukkien sadonkorjuun jälkeiseen käsittelyyn sekä maaperän, työpintojen, käsittelylaitteiden ja työkalujen virusten vastaiseen hygieniaan.

Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"

Maatalous ja puutarhanhoito

Biosoftt Agriculture on ympäristöystävällinen ratkaisu:

Biosoftt maatalous sisältö 2
  • Sadevesisäiliöiden, lampien ja tekoaltaiden vedenkäsittelyyn.
  • Vesisäiliöiden ja kastelujärjestelmein hygieniaan.
  • Taudinaiheuttajien kontrollointiin vesiviljelyssä.
  • Tekoaltaiden, kanavien, työkalujen jne. hygieniaan.
  • Pakkaamojen, pakkauslaitteiden ja viileävarastojen hygieniaan.
  • Hedelmien ja vihannesten sadonkorjuun jälkeiseen puhdistukseen sienen, homeen ja tautien torjumiseksi.
  • Tehokkaaseen ja monipuoliseen yleiskäyttöiseen hygieniaan.

Sadonkorjuu

Biosoftt maatalous sisältö 3

Elintarvikehygieniaa koskevien vaatimusten lisäksi sadonkorjuun jälkeisen ruoan hävikin vähentäminen on tärkeä maatalouden päämäärä. Helposti pilaantuvien hyödykkeiden, kuten tomaattien, kurpitsojen ja persikoiden kohdalla, jopa 30 prosenttia kerätystä sadosta voidaan menettää sadonkorjuun jälkeisiin tauteihin ennen kuin ne saadaan kuluttajalle. Ruoan sadonkorjuun jälkeiseen säilymiseen tehdyt investoinnit ovat tavallisesti halvempia viljelijälle ja kuluttajalle ja vähemmän haitallisia ympäristölle kuin tuotannon lisäämiseen tähtäävät toimet.

Biosoftt maatalous sisältö 4

Kemikaaleja on käytetty laajalti vähentämään sadonkorjuun jälkeisten tautien esiintymistä. Vaikkakin ne ovat olleet tehokkaita, monet näistä materiaaleista on poistettu markkinoilta viime vuosina taloudellisten, ympäristöllisten tai terveyshaittojen vuoksi.

Biosoftt AG: n ympäristöystävälliset ominaisuudet tarjoavat turvallisen ratkaisun verrattuna perinteisiin suuririskisiin kemikaaleihin. 

Biosoftt AG: n käyttö parantaa tuotteiden säilyvyyttä ja vähentää sadonkorjuun menetyksiä.


Viiniteollisuus

Biosoftt maatalous sisältö 5

Biosoftt AG tarjoaa monenlaisia käyttötapoja rypäleiden korjuun ja viinintuotannon alalla. Sitä voidaan käyttää viininvalmistuksessa käytettävien vesivarastojen suojeluun, rypäleiden korjuu ja viinintuotantokoneiden -ja -laitteiden hygieniaan sekä tuottamaan turvallista pullojen pesuvettä, joka ei jätä makua tai hajuja.

Biosoftt AG on turvallinen, ympäristöystävällinen eikä aiheuta korroosiota laitteisiin. Se on ihanteellinen hygieniatuote, jota voidaan käyttää luottavaisesti viinitilalla. Sen yleinen tehokkuus tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää yhtä tehokkaasti vedenjakelun, vesisäiliöiden, vesiastioiden, viininkäsittelylaitteiden, koneiden, työkalujen ja laitteiden hygieniaan. Se ei ole syövyttävää ja sitä voidaan levittää ruiskuttamalla, upottamalla, huuhtelemalla ja sumuttamalla.