Käyttökohteet

Bios tensidit ovat erinomainen puhdistus-, kostutus-, dispergointi-, emulgointi-, vaahtoamis- ja vaahtoamista estävä aine, ja niitä voidaan käyttää monissa käytännön sovelluksissa ja tuotteissa, esimerkiksi teollisuus-, maatalous-, kosmetiikka- ja muissa käyttökohteissa.

  • Kosmetiikka, hygieniatuotteet ja henkilökohtainen hoito, kuten shampoo ja hiustenhoitoaineet, suihkugeelit, käsienpesuaineet, hammastahnat ja lemmikkieläinten shampoot.
  • Kotitalouksien puhdistusaineet, kuten yleispesuaineet, astianpesuaineet, saniteettipuhdistusaineet, ikkunanpuhdistusaineet, keittiönpuhdistusaineet, lattianpesuaineet jne. Auton shampoot ja muut autojen puhdistusaineet.
  • Teollisuustuotteet, kuten emulgaattorit, rakennusalan tuotteet, kuten betonilisäaineet, bitumiemulsiot, huoltotuotteet, pintajännityksen poistoaineet ja kitkamuuntajat. Metalliteollisuudessa: piirtoöljyt, prosessinpesunesteet ja huoltotuotteet myös korkeassa paineessa ja lämpötilassa.
  • Maarakentaminen: kasteluveden imeytymisen tehostukseen, tuhkan, hiilen, kuonan ja pölyn sitomiseen golfkentillä, puistoissa, urheilukentillä ja kasvitieteellisissä puutarhoissa.
  • Maatalous ja elintarviketeollisuus: Maatilojen pesu, eläinten pesu, kasteluveden imeytymisen tehostus, sienien tuhoaminen kasvihuoneissa ja pelloilla, käyttö torjunta-aineena.
  • Meijeritilat, Meijeriputket ja -prosessit, CIP, monikäyttöinen puhdistus elintarvike- ja rehuteollisuudessa.
Biosagri logo footer

"Puhtaan ja terveellisen elämän suojelemiseen"